Запис на прийом

Корекція короткозорості | Оптимал

Корекція короткозорості

9коррекция близорукости Короткозорість (міопія) – це нездатність чітко бачити далеко. Це відбувається через неправильної форми очного яблука. Світлові промені, які проходять через рогівку фокусуються на певній відстані від сітківки, через що людина хворіє на короткозорість бачить віддалені предмети розмито.

Існує 3 методи корекції короткозорості:

– Корекція короткозорості за допомогою окулярів. При всіх своїх перевагах, окуляри доставляють масу незручностей у використанні. Вони порушують об’ємне і просторове сприйняття навколишнього світу. Можуть сповзати, дряпатися, бруднитися, падати і розбиватися, в непогожий погоду вони запотівають, натирають перенісся. З окулярами НЕ позаймаєшся спортом і не поплавати. А якщо вони не правильно підібрані, то це може призводити до запаморочення, нудоти і зниження зору. Проте, це найдоступніший, простий і дешевий спосіб корекції короткозорості.

– Корекція короткозорості за допомогою лінз. На відміну від окулярів, лінзи не так прості у використанні, і зажадають якоїсь вправності, перш ніж ви навчитеся ними правильно користуватися, але зате, вони не обмежуватиме вас в русі, і ви зможете займатися спортом, бігати, стрибати і т.п. , не побоюючись, що лінзи впадуть і розіб’ються.

Але, якщо ви застуджені і у вас нежить, в такому випадку вам доведеться забути про лінзах, поки ви остаточно не видужаєте. Крім того, щоб уникнути влучень різних інфекцій в очі, потрібно ретельно доглядати за ними і промивати спеціальним розчином.

– Корекція короткозорості за допомогою лазерної операції. Лазерна корекція, в наш час найпрогресивніший спосіб позбутися від окулярів, лінз, і, звичайно ж, від короткозорості. Операція гарантує пацієнтові з короткозорістю, повне вилікування від хвороби і відновлення нормального зору. Правда, до 18 років її робити не можна.

Офтальмологічна клініка Optimal, пропонує вам пройти обстеження і консультації у високопрофесійних фахівців. Наші лікарі проведуть діагностику зору, поставлять діагноз і призначать лікування, яке поверне вам нормальний зір. Звертайтеся до нас і незабаром, ви побачите світ в яскравих фарбах.

Клініка Оптимал завжди піклується про ваші очі!

Запишіться на консультацію за телефонами 0 800 33-15-40, 097 369-71-05 або скористайтеся замовленням зворотного дзвінка, натиснувши на кнопку в правому нижньому кутку.


Пошук

+