Запис на прийом

Окуляри для корекції зору | Оптимал

Окуляри для корекції зору

Переважна більшість людей на землі може «похвалитися» поганим зором. Безліч з них, зобов’язані користуватися лінзами або окулярами для корекції. Але, якщо лінзи мають ряд обмежень, то окуляри – це універсальне і доступний засіб для коригування зору.1очкидлякоррекциизрения

Корекція зору з допомогу очок має ряд переваг, і ряд недоліків. Розглянемо, чому ж добре носить окуляри?

– Простота у використанні. Вам не потрібно буде вчитися їхня одягати і знімати, як у випадку з лінзами.

– Доступність. Купити їх можна за найдемократичнішими цінами. Окуляри по кишені всім. Їх вартість може бути і 20 грн, і 1000 $. Єдине, що потрібно врахувати, це те, що окуляри для корекції зору повинен підбирати тільки офтальмолог. І тільки в клініці, і тільки після діагностичного обстеження. Інакше, ви можете серйозно нашкодити своєму здоров’ю.

– Незамінність. Коли інші методи корекції зору виключені (через вік, особливостей організму, непереносимості лінз і т.д.), окуляри – це вихід. Плюс, навіть коли ви переважно користуєтеся лінзами, лікарі рекомендують мати при собі окуляри для корекції.

Недоліки:

– Неповна корекція. Тобто 100%, зору навіть з правильно підібраними окулярами, Ви все одно не отримаєте.

– Некомфортність. Окуляри порушують просторово сприйняття і стереоскопічний ефект. У них не поплавати, що не позаймаєшся спортом. У холодну, сиру погоду вони запотівають. Можуть натирати перенісся і за вухами.

У всіх видом корекції є свої переваги і недоліки.

Що вважати за краще, окуляри або лінзи? Вирішувати, звичайно ж, вам. Але, на чому б ви не зупинили свій вибір, для початку дізнайтеся все, про свої очі на прийомі у офтальмолога. Тільки лікар, зможе підібрати правильно, обраний вами вид корекції.

Звертайтеся по допомогу в клініку сімейного типу Оптимал, і ми, після ретельного обстеження, підберемо вам потрібний вид корекції, спираючись на ваші смаки і переваги.

Клініка Оптимал завжди піклується про ваші очі!

Запишіться на консультацію за телефонами 0 800 33-15-40, 097 369-71-05 або скористайтеся замовленням зворотного дзвінка, натиснувши на кнопку в правому нижньому кутку.


Пошук

+