Запис на прийом

Методи лікування глаукоми | Оптимал

Методи лікування глаукоми

8методы лечения глаукомы Глаукома – це хронічне захворювання, яке характеризується підвищенням очного тиску, має прогресуючий характер і може призводити до сліпоти. Сліпота при глаукомі, є не оборотної, так як гине зоровий нерв. І, якщо пацієнт звертається за допомогою надто пізно, на жаль, відновити зір буде вже не можливо. Це дуже підступна хвороба, тому як протікає вона безсимптомно. Ось чому дуже важливо людям після 40 років раз на рік проходити комплексне обстеження очей у офтальмологічній клініці.

В основному, жодна людина не буде відчувати підвищення ВГД, але якщо у вас з’являться такі симптоми, терміново звертайтеся до лікаря. Симптом при ВГД:

– незначні болі навколо очей;

– порізи в оці;

– погана видимість в сутінках;

– райдужні кола перед очима;

– втрата чутливості очей;

– відчуття тяжкості або напруженості в очах;

– поява пелени перед очима або затуманення зору.

Перш за все, методи лікування глаукоми базуються на комплексному професійному обстеженні та оцінці зорових функцій зору людини.

Методи лікування глаукоми мають на увазі медикаментозне лікування (лікування краплями), лазерне і хірургічне лікування. Всі ці методи спрямовані на зменшення внутрішньоочного тиску і попередження зниження зору. Якщо медикаментозне лікування не допомагає, наступним етапом може бути лазерна операція, але вона підходить не всім, так як все залежить від особливостей хвороби.

Якщо знадобиться, ваш лікар може призначити антіглаукоматозная операцію.

Під час проходження лікування слід регулярно відвідувати свого лікаря і проводити контрольні дослідження.

Звертайтеся по допомогу в офтальмологічну клініку Оптимал. Наші фахівці проведуть потрібні обстеження, які допоможуть детально оцінити анатомію дренажної області очі. Чи зможуть виявлять індивідуальну чутливість до існуючого внутрішньоочного тиску і досліджують параметри кровообігу зорового нерва. Після чого, наш лікар призначить найбільш результативні методи лікування глаукоми.

Якщо Вам вже виповнилося 40 років, не нехтуйте щорічної перевіркою зорової системи, це допоможе не тільки вивіть недуги, а й врятувати ваше зору. Пам’ятайте, ваше здоров’я – у ваших руках.

Клініка Оптимал завжди піклується про ваші очі!

Запишіться на консультацію за телефонами 0 800 33-15-40, 097 369-71-05 або скористайтеся замовленням зворотного дзвінка, натиснувши на кнопку в правому нижньому кутку.


Пошук

+