Запис на прийом

Методи лікування короткозорості | Оптимал

Методи лікування короткозорості

5методы лечения близорукости Короткозорість – це патологія рефракції ока, при якій людина поблизу бачить добре, а на далекій відстані – погано. Методами корекції зір при короткозорості є окуляри і лінзи, з від’ємним значенням оптичної сили.

Причини короткозорості:

– спадкова схильність;

– перенесені хвороби;

– недотримання правил роботи за комп’ютером, під час читання або письма;

– погане освітлення;

– недотримання режиму дня та ін.

Методи профілактики міопії (короткозорості):

– спеціальна гімнастика для очей;

– прийом вітамінів;

– дотримання правил роботи за комп’ютером, при читання і писання;

– хороше освітлення робочого місця та ін.

Методи лікування короткозорості:

– терапевтичний;

– хірургічний.

Терапевтичні методи лікування короткозорості (міопії), в основному спрямовані лише на те, що б хвороба не прогресувала. За допомогою окулярів і контактних лінз можна коригувати міопію, але тільки на час їх носіння. Так само, застосовуються система Бейтса, спеціальні вправи для очей, комп’ютерна корекція, тренування акомодації різними методами та ін. Це все дозволяє м’язам очей відпочивати і розслаблятися, але від хвороби не позбавляє.

Хірургічні методи лікування спрямовані на усунення самої проблеми – неправильної форми очного яблука. Вони допомагають позбутися від окулярів і лінз, і відновлюють нормальний зір.

Методи рефракційної хірургії діляться: на лазерний кератомілез (Ласіков) і фоторефракціонной терапія (ФРК). Операцію можна робити тільки досягнувши 18-річчя. Так як, до досягнення цього віку, організм людини ще активно зростає, а, отже, ще змінюється форма рогівки. Тому для гарного і стабільно результату, рефракційну хірургію призначають після 18 років.

Звертайтеся по допомогу в клініку сімейного типу Оптимал. Наші високопрофесійні лікарі проведуть діагностики, проконсультують вас і призначать найбільш ефективні методи лікування короткозорості.

Клініка Оптимал завжди піклується про ваші очі!

Запишіться на консультацію за телефонами 0 800 33-15-40, 097 369-71-05 або скористайтеся замовленням зворотного дзвінка, натиснувши на кнопку в правому нижньому кутку.


Пошук

+