Запис на прийом

Як лікувати очі? | Оптимал

Як лікувати очі?

З найперших днів після народження, людина знайомиться з дивним і барвистим світом за допомогою своїх очей, і через них пізнає близько 90% всієї інформації.25как лечить глаза

Якщо ж виникають які-небудь проблеми із зором, відразу ж виникає питання: «як лікувати очі?». На це питання зможе відповідай тільки досвідчений лікар офтальмолог.

Офтальмологічна клініка сімейного типу Оптимал пропонує вам свої послуги.

У нашій клініці ви зможете проконсультуватися з фахівцями, які розкажуть вам, як доглядати за своїм зором і зором дитини, як зміцнювати очні м’язи, як лікувати очі і багато іншого. У нас ви зможете пройти комп’ютерну рефрактометрі і кератометрії, тонометри, УЗ-діагностику, скринінг обстеження на наявність патології органу зору, біомікроскопія та ін.

Наші високопрофесійні лікарі офтальмологи з високою точністю визначать гостроту і характер вашого зору, кут косоокості, досліджують поле зору, проведуть комплексне обстеження, поставлять діагноз і призначать найбільш ефективне лікування.

Наш спосіб життя, професійна діяльність і нехтування правилами гігієни зору, не найкращим чином впливають на наші очі. Постійні навантаження, нестача вітамінів і недотримання режиму харчування, призводять до різних захворювань зорової системи. Що б не шукати відповіді на запитання «як лікувати очі?», Потрібно вчасно перевіряти свій зір. Вперше потрібно перевіряти зір у віці 3 – 5 років, потім перед школою. У шкільний час – кожні два роки. Якщо немає особливих скарг, у віці від 18 до 29, проходите перевірку раз 4-5 років. Після 40 років перевіряти зір слід раз в 2-4 року. А після 60 років – раз на рік.

У нашій клініці за допомогою досвідчених фахівців і сучасного комп’ютерного обладнання, ми визначимо суть вашої проблеми і усунемо її.

Звертайтеся по допомогу в клініку Optimal, і пам’ятайте, ваше 100%-ий зір – в Ваших руках.

Клініка Оптимал завжди піклується про ваші очі!

Запишіться на консультацію за телефонами 0 800 33-15-40, 097 369-71-05 або скористайтеся замовленням зворотного дзвінка, натиснувши на кнопку в правому нижньому кутку.


Пошук

+