Запис на прийом

Діагностика зору | Оптимал

Діагностика зору

At the Optician Якщо у людини нічого не болить, значить не навіщо відвідувати лікарів і турбується. Це величезна помилка.

Однією з найважливіших складових турботи про здоров’я є перевірка зорової системи. Навіть людям, яких нічого не турбує, слід проходити діагностичні обстеження з метою профілактики раз в 2-4 року. За допомогою діагностики зору можна побачити тонкі структури очі, досліджувати очне дно на наявність відхилень або деформацій, отримати тривимірне зображення сегментів очі, і скласти повну картину стану пацієнта.

Просто дослідивши очне дно, можна виявити такі захворювання як цукровий діабет або гіпертонія. Не кажучи вже про захворювання очей. Адже деякі з них, на ранніх стадіях не дають симптоматики, а коли хвороба починає прогресувати і людина відчуває дискомфорт, недуги вже погано піддається лікуванню. Важливість діагностики зору недооцінити не можна. Своєчасно поставлений діагноз може вберегти вас не тільки від тривалого лікування, але і від можливої ​​сліпоти. Краще пройти діагностування і почути від лікаря «Ви здорові», і бути спокійним, ніж відкладати візит до офтальмолога до кращих часів.

Але не забувайте, що дійсно цінними і результативним, діагностичні дослідження, стануть тільки в руках досвідчених фахівців. Таких, як в офтальмологічній клініці Оптимал. Наша клініка сімейного типу запрошує вас і вашу родину пройти діагностичне обстеження. Високопрофесійні лікарі нашої клініки проведуть консультації, діагностику всього очі, поставлять діагноз, спрогнозувати динаміку розвитку і призначити лікування.

Звертайтеся до нас і будьте здорові!

Клініка Оптимал завжди піклується про ваші очі!

Запишіться на консультацію за телефонами 0 800 33-15-40, 097 369-71-05 або скористайтеся замовленням зворотного дзвінка, натиснувши на кнопку в правому нижньому кутку.


Пошук

+