Запис на прийом

Колір очей – це можна виправити! | Оптимал

Колір очей – це можна виправити!

image Милі жінки, якщо з яскравими сонячними променями літа пішли з Вашого серця відчуття радості, свободи і зник блиск очей, а в душу разом з осінньою нудьгою і дощами стукає осінь, тоді ця розповідь для Вас.

За статистикою близько 40% чоловіків (а це не мало!) Відзначають, що в першу чергу звертають увагу на очі жінки. Вдивляючись в них, кожен чоловік хоче побачити свою мрію. Наприклад, синьооку блондинку чи ні, брюнетку з зеленими очима, або рудоволосу мрію з дивовижними очима медового відтінку. А може пощастить і Майстер знайде свою Маргариту з очима дивного, незвичайного фіалкового кольору.

Ви хочете сказати що це неможливо ?! Поспішаю запевнити – можливо! У кожної сучасної жінки є можливість змінити колір своїх очей і, тим самим, поміняти свій імідж. А як це незамінне в разі, якщо Ви все життя носите окуляри. Поки Ви в окулярах розгледіти Ваші очі неможливо, як тільки Ви їх знімаєте, тут же змінилося якість зору, а разом з ним і Ваше
світовідчуття.

Кажуть, що справжня гейша може привернути увагу будь-якого чоловіка лише поглядом. А якщо його підкріпити виразним насиченим кольором Ваших очей за допомогою контактних лінз. Запевняю, що крім Вас ніхто цього знати не буде. Носіння таких лінз дуже комфортно, безпечно і дає можливість відчувати себе чарівною кожен день, в святкові дні і, головне, що немає перешкод для тих хто любить путешевствовать. Ультрасучасний стиль, який з’єднує якість життя і красу – це перевага сучасних контактних кольорових лінз.

Історично так склалося, що осінь це ще й пора весіль. Використовуйте свій шанс, не пропустіть свого єдиного через зниженого зору, підкріпите успіх сліпуче красивим кольором Ваших очей, що не іспортьте незабутній образ на весільних фотографіях наявністю очок.

Різноманіття кольорів і можливостей кольорових контактних лінз підкреслить Вашу індивідуальність, допоможе здійснити мрії і знайти додаткову свободу!

Клініка Оптимал завжди піклується про ваші очі!

Запишіться на консультацію за телефонами 0 800 33-15-40, 097 369-71-05 або скористайтеся замовленням зворотного дзвінка, натиснувши на кнопку в правому нижньому кутку.


Пошук

+